Cinco Pizza

Pershkrim mbi punen

Top Lines është një agjenci transporti dhe udhëtimi e cila operon në tregun shqiptar që në vitin 2010 dhe ka përjetuar një rritje të vazhdueshme dhe sot. Është një agjensi me më shumë se 40 punonjës të kualifikuar dhe të përkushtuar. Ekipi ynë është i përzgjedhur profesionalisht, me përvojë dhe njohuri të gjerë në fushën e turizmit. Ne ofrojmë shërbime të personalizuara duke përfshirë udhetime brenda dhe jashtë vendit, duke filluar nga rezervime hoteli, transport tokësor dha ajror, përfshire dhe paketa turistike. Paketat mund të personalizohen për t’ju përshtatur biznesit dhe objektivave të klientëve, interesave personale si dhe buxhetit të tyre.Pavarësisht numrit të pjesëmarrësve, ne organizojmë dhe kryejmë aktivitete në të cilat ju keni dëshire të jeni pjesëmarrës apo të organizoni në Shqipëri.

  • HTML

  • CSS

  • WORDPRESS

  • BOOTSTRAP

Pershkrim mbi Klientin

Top Lines është një agjenci transporti dhe udhëtimi e cila operon në tregun shqiptar që në vitin 2010 dhe ka përjetuar një rritje të vazhdueshme dhe sot. Është një agjensi me më shumë se 40 punonjës të kualifikuar dhe të përkushtuar. Ekipi ynë është i përzgjedhur profesionalisht, me përvojë dhe njohuri të gjerë në fushën e turizmit. Ne ofrojmë shërbime të personalizuara duke përfshirë udhetime brenda dhe jashtë vendit, duke filluar nga rezervime hoteli, transport tokësor dha ajror, përfshire dhe paketa turistike. Paketat mund të personalizohen për t’ju përshtatur biznesit dhe objektivave të klientëve, interesave personale si dhe buxhetit të tyre. Pavarësisht numrit të pjesëmarrësve, ne organizojmë dhe kryejmë aktivitete në të cilat ju keni dëshire të jeni pjesëmarrës apo të organizoni në Shqipëri.

OUR CLIENTS

lightSlider Demo

CONTACT US

Got a project in mind? Talk to us. Our professional team will guide, advice and show you the step by step process until you see your project come alive!

Rruga "Abdyl Frasheri", EGT Tower, Kati 14

+355692137336
+355695105599

info@intech.al

www.intech.al

embed google map embedgooglemap.net

PARTNERS